Rider 13C har trinnløst variabel hydrostatisk transmisjon og er utstyrt med et 94 cm combiaggregat. Bio Clip og bakutkast i ett og samme deksel. Klippeaggregatet kan enkelt vippes opp i servicestilling for rask og enkel rengjørig.

Briggs & Stratton, 6,7 kW @ 3000 rpm, Hydrostatisk, 94 cm


Ta kontakt for et godt tilbud.

Husqvarna 555FX er en meget kraftig ryddesag utviklet for profesjonelt bruk . X-Torq ® motoren gir rå kraft, rask akselerasjon og god drivstofføkonomi. Utstyrt med varme i håndtak for arbeid under kalde og våte forhold. Noe kortere lengde på riggrør og en spesialutviklet vinkelgir på 24 grader forenkler arbeidet med felling av trær. Svært lave vibrasjoner takket være LowVib ®. Leveres med Balance XT sele.

53,3 cm³, 2,8 kW, 9,1 kg


Automower® Solar Hybrid er verdens første helautomatiske gressklipper som delvis drives av solenergi. Bra for plenen, bra for din samvittighet og bedre for miljøet.

Maskinen bruker vesentlig mindre energi enn noen annen vanlig gressklipper. det er fordi at den i tillegg til ladestasjonen, har et stort integrert solcellepanel. Når det er dagslys, gir solsellcellene maskinen forlenget klippetid før den har behov for lading. Det betyr at plenen klippes på kortere tid, at maskinen forbruker enda mindre strøm og at batteriets levetid blir lengere. Så nå kreves det enda mindre energi for å klippe plenen. Passer for plener opp til 2200 m², avhengig av lysforholdene.

2200 m² +/-20%, NiMH, 10 kg


Nytt og moderne utseende med slank passform og avansert stretchmateriale for god komfort og ergonomi. Det nye, sterke materialet med forsterkninger på utsatte steder, ventilasjonsglidelåser og forhåndsbøyde knær gir god slitestyrke og komfort for lange arbeidsdager. Har to lommer foran, to baklommer, én lomme på det venstre buksebenet og i tillegg en meterstokklomme. Avtakbare spenner er inkludert, og midjen kan strammes for perfekt passform. Har også reflekterende stoff på knærne.
Brukt utstyr tilsalgs:
Trykk HER
Komfortabel støvel med sagvern. Laget av fullnarvet lær med Cambrelle-fôr. Robust og lett, noe som gjør den komfortabel på lange arbeidsdager. Innersålen kan tas ut og vaskes, og har forsterkning over tå og hæl.